Bradul de Craciun-bradul discordiei

pomul de craciunBradul de Crăciun a fost mutat acum doua zile din Piaţa Marii Adunănii şi reinstalat  dupa Arcul deTriumf  la iniţiativa unor persoane necunoscute. Mai multi muncitori  au îngradit locul din faţa Guvernului cu un gard metalic.
Totodată, macaraua care urma să reinstaleze bradul încerca să ajungă în Piaţa Marii Adunări Naţionale ,însă politia rutiera a  interzis deplasarea  acesteia, pe motiv că şoferul ar fi încalcat regulile de circulaţie.
“Autoritatile locale sunt cele care organizeaza buna desfasurare a sărbatorilor de iarnă, deci tot ele instaleaza şi pomul de Crăciun”a declarat  Vitalie Nagacevschi.
 Dorin Chirtoacă s-a deplasat  la faţa locului pentru a clarifica situaţia,însă  acesta după cîteva ore de scandal  s-a lăsat  bătut, declarînd doar ca va sesiza abuzurile poliţiei la Procuratură.

Un pensiero su “Bradul de Craciun-bradul discordiei

  1. În sprijinul lui Voronin se anunţă acţiunea (eventual flashmob) “Brăduţul sărăciei noastre”. Să ajutăm celor mai trişti decât noi, să aducem câte un brăduţ pentru Voronin! Avem 2 săptămâni până la Crăciun, timp berechet pentru al ajuta (al sătura!) pe sărmanul nostru Voronin cu câte un brăduţ meşterit acasă, la şcoală sau grădiniţă! Îl facem din ce ne permite sărăcia noastră, din hârtie, carton, sticle de plastic, lemn etc. De la mic la mare, haideţi să ne facem un Crăciun absolut deosebit, poate chiar cu răsunet în toată lumea, iar lui Voronin să-i crape bojocii de ciudă!

    Chiar şi poster deja este (click pe numele meu pentru al vedea)!

Lascia un commento